Prijzen

Aankomst/vertrek Aankomst op vrijdag van 16.00 uur tot 18.00 uur. Vertrek op vrijdag op afspraak met de receptie, echter tussen 09.00 uur en 10.30 uur. Bij aankomst dient u een borgsom van € 100,00 per accommodatie contant te voldoen.
Reserveren U kunt bij Kustlicht Zeeland Vakanties telefonisch of schriftelijk boeken en ook aan de balie. Bij iedere reservering wordt een schriftelijke bevestiging toegestuurd, die u binnen 10 dagen na ontvangst dient te bevestigen. U kunt bij boeking uw voorkeur opgeven wat betreft de accommodatie en locatie. Wij zullen natuurlijk proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Circa 1 week van tevoren ontvangt u nog een korte bevestiging i.v.m. het afhalen van de sleutel van uw accommodatie.
Betalen Bij reservering van een accommodatie bedraagt de vooruitbetaling 50% van het contract. De resterende 50% dient uiterlijk 3 weken voor aankomst in bezit te zijn van Kustlicht Zeeland Vakanties. Reserveert u op korte termijn dan dient het gehele bedrag direct te worden voldaan. Betaling per credit-card is helaas niet mogelijk. Bij aankomst dient u een borgsom van € 100,00 te voldoen bij de receptie. Bij eventuele overschrijding van de borgsom (na aftrek van eventuele kosten) dient uiteraard te worden bijbetaald.
De volgende zaken kunt u bij het boeken meteen reserveren

  • 1-persoonslinnenpakket per bed (voor dekbed)
  • Een bolderwagen
  • Kindermeubilair is in verschillende accommodaties aanwezig. Wanneer dit niet het geval is, kunt u alsnog huren. Een kinderbed (zonder dekbedje), een kinderstoel of een box zijn te huur.